Loading...

❤ partnered a kedvezmények világában 
 

0
Loading
Az Ön kosara üres
AZ INGYENES POSTAKÖLTSÉGIG MARADT MÉG  Ft
Kedvezmény 60%
Mennyiségi kedvezmény
  • 2 és több darab - 2890 Ft / darab
  • 3 és több darab - 2720 Ft / darab
Miss Belt - alakformáló öv S/M

Miss Belt - alakformáló öv S/M

A Miss Belt csúcsformába hozza a megereszkedett bőrt. Függetlenül attól, milyen tevékenységet végez – viselje a Miss Beltet közben! A ruha alatt teljesen észrevétlen, ruha felett viselve pedig igazán trendi, sportos külsőt kölcsönöz.

Legyen vonzó, szexi, magabiztos - ebben segít a Miss Belt

Senki nem fogja észrevenni, hogy ruhája alatt viseli. A Miss Belt elegáns fekete és diszkrét testszínben lehet az Öné. Viselje felsőruházatként, vagy rejtse el – ahogy Önnek tetszik! A Miss Belttel akár másodpercek alatt olyan derekat formálhat magának, amilyet régóta szeretett volna.

  • S/M összevont méret: derékbőség 65-81cm

 

Alakformálás forradalmian új technológiával!

A Miss Belt a hasát feszesebbé teheti, a derekát karcsúbbnak mutathatja, javíthat a testtartásán, ráadásul megemelheti a dekoltázsát. Az alakformáló hatás elérése mindössze egy-két-három mozdulat, álomalakját így akár rekordidő alatt elérheti!

A titok a forradalmian új Sbeltex technológiában rejlik, amely révén a Miss Belt gyengéden, mégis szorosan tart, miközben anyaga kellemesen légáteresztő. Bőre feszesedhet, anélkül, hogy Ön izzadna. Viselése közben érzi majd, hogy a Miss Belt teljeskörű támaszt nyújt.

Miss Belt Önt is le fogja nyűgözni úttörő kompressziós technológiájával, melynek köszönhetően sosem érzi majd szűknek. Teste karcsúbb, feszesebb, dereka csodálatosan formás lehet! Senki sem fogja észrevenni, hogy a Miss Beltet viseli, mégis mindenki csodálkozni fog a hatáson.

raktáron jelenleg van: 5+ darab

beszállítónál készleten van: 5+ darab - 10 napon belül kézbesítjük

8496 Ft
3 400 Ft
Mennyiségi kedvezmény
  • 2 és több darab - 2890 Ft / darab
  • 3 és több darab - 2720 Ft / darab


Már eladva 976 darab
Ezt a terméket Önnel együtt 39 másik ügyfelünk is figyeli
 

Az akció csak a készlet erejéig tart. Ez a termék már majdnem elfogyott.

3400