Loading...

❤ partnered a kedvezmények világában 
 

0
Loading
Az Ön kosara üres
AZ INGYENES POSTAKÖLTSÉGIG MARADT MÉG  Ft
Ez a termék jelenleg nem elérhető. Tekintse meg többi termékünket.
Kétoldalú vízálló ragasztószalag

Kétoldalú vízálló ragasztószalag

Végre egy ragasztószalag, amelyet az összes eddig elérhetetlen felületen is használhatod. Szőnyeg, ami csúszkál? Nem probléma, vágj le egy darabot a ragasztóból tapaszd a padlóra, hajtsd rá a szőnyeget és többé nem lesz gondod. De az sem gond ha majd idővel átraknád a szőnyeget , egy mozdulattal szedd fel a ragasztót, mosd le  és várj amíg megszárad és újra használhatod.

Jelenleg nem elérhető

140 Ft

Már eladva 587 darab
Ezt a terméket Önnel együtt 43 másik ügyfelünk is figyeli
 

Az akció csak a készlet erejéig tart. Ez a termék már majdnem elfogyott.

140

Ha viszont családi fotót, órát, kulcstartót szeretnél rögzíteni fúrás nélkül a falban…nos arra is kiváló a ragasztószalag. Mielőtt használná a ragasztót, győződjön meg arról, hogy a felület tiszta és száraz (nem durva, olajos, szemcsés…stb)

Tulajdosnágok: 

  • Átlátszó
  • Ez a kétoldalas ragasztószalag akril gél anyagból készült, átlátszó és rugalmas, könnyen eltávolítható, nem hagy nyomokat a falon és a rögzített tárgy felületén. 
  • Könnyen kezelhető: A mágikus fogószalag szinte bármilyen sima, tiszta és nem porózus felületre felragasztható
  • Mosható és újra felhasználható
  • Széles körű alkalmazás: Használhatjuk különbözőt tárgyak felhelyezésére, az autónk kidekorálására, poszterek, képkeretek, tolltartók, kisebb szerszámok, falióra, fali díszek rögzítésére vagy beillesztésére, stb. Iroda, nappali, fürdőszoba, konyha és más helyiségben is helyt áll

Csomag tartalma:

  • 1x  ragasztószalag